· 

PORTRAIT // marjon

Op een hele koude dinsdagochtend in februari stond er een shoot gepland met Marjon Bouman van Pop-Up Yoga  in de Nieuwe Stad.  Als ik een shoot heb met iemand die ik niet ken, besteed ik voorafgaand aan de shoot even wat tijd aan een kletspraatje. Het poseert én fotografeert namelijk een stuk makkelijker als je je op je gemak voelt bij elkaar.  Gelukkig was er tussen ons een instant klik en konden we direct aan de slag. Geen tijd te verliezen met deze kou! 

 

We zijn geloof ik zo'n 20 minuten buiten geweest en besloten dat we genoeg materiaal hadden toen Marjon het echt te koud kreeg. We sloten af met een kopje  koffie en thee bij Hoog Vuur om een beetje op te warmen en deden het kletspraatje achteraf.  Ik leerde dat Marjon echt een heel  leuk en bevlogen mens is. Ze heeft na jaren in het kappersvak gewerkt te hebben, haar hart gevolgd en Pop-Up Yoga opgezet. Haar doel: heel veel mensen het fijne Yoga laten leren kennen en leegstaande gebouwen nieuwe energie meegeven. Er zijn mede door haar weer een aantal gebouwen voorzien van een nieuwe eigenaar. 

 

Ook organiseert ze samen met een aantal anderen het Yoga Festival Amersfoort. Dat vindt plaatst op zaterdag 16 juni 2018 op het terrein van het Eemklooster.

Dus houd je wel van een festivalletje en Yoga?! Be there!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0