· 

PORTRAIT // sophie

M'n afspraak voor m'n huiswerkopdracht had afgezegd dus appte ik Sophie om 23:30 of ze zin had in een shoot de volgende dag. "JA!" was het antwoord, maar kort daarop volgde "van hoe laat tot hoe laat eigenlijk, want morgen is het kerstdiner op school en ik moet nog  van alles maken." 

Ik had dat zelfde programma dus had ook niet zo heel veel tijd en we spraken af niet al te lang te fotograferen. 

 

"Wat moet ik aan?" appte Sophie de volgende ochtend. "Iets effens  en  vooral iets waar jij je lekker in voelt" appte ik terug. Toen Sophie op de afgesproken plek aankwam straalde ze. "Ik heb laatst al eens bedacht dat ik een keer model wilde staan en moest zo lachen om je berichtje! Ik heb er vandaag eigenlijk zo geen tijd voor, maar voelde zo'n volmondige JA!" 

 

Toen ze haar jas uit trok moest ik weer lachen. Sophie zit voor haar werk als kunstenares soms volop in de Godinnenenergie en nu leek ze er zelf wel een. De industriële shoot die ik in gedachten had werd toch iets heel zachts en vrouwelijks. Tijdens de shoot kwamen we erachter dat het Lieve Vrouweplein dé hangplek is voor veel gepensioneerde mannen en  Sophie had een constante stroom van fans die even kwamen kijken ;) Wij hadden een leuke ochtend  met lol op Sophie's fans en met plezier in het samen creëren.

 

Ben je nieuwsgierig naar Sophie's werk? Je vindt het hier.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0