foto door Cindy Vallenga
foto door Cindy Vallenga

Fotograaf of binnenhuisarchitect antwoordde ik vroeger op de vraag wat ik wilde worden. Ik werd geen van beide en rolde uiteindelijk de arbeidsbemiddeling en HR in. 

 

Creativiteit in de vorm van fotografie en interieur werd op een andere manier ingevuld totdat er door samenloop van omstandigheden opeens ruimte was voor een creatieve opleiding. Dat werd een grafische opleiding die ik sinds 2017 aanvul met een opleiding fotografie. 

 

Ik richt mij voornamelijk op de visuele identiteit van zelfstandig ondernemers. Het geeft mij enorm veel energie om alle facetten van de ondernemer en zijn/haar bedrijf samen te laten komen in een passende huisstijl én mooi beeld voor op een website.

 

Mijn grafisch werk laat ik duidelijk inspireren door mijn liefde voor industrial design, vintage, interieur, geometrie, Scandinavië en de kleur groen. Mijn stijl in fotografie is lifestyle-achtig van aard. Ik laat graag de persoon achter de ondernemer zien en ben altijd op zoek naar een stukje zachtheid en humor.

 

Ik woon samen met mijn lief, onze 2 kinderen, hond + kat in een klein jaren 30 huisje in Amersfoort. Als het avontuur roept, dan stappen we met z'n allen in onze oude blauwe kampeerbus en rijden we naar de mooiste plekjes in Scandinavië .

Je kunt ons niet blijer maken dan met koken op een vuurtje, zwemmen in een ijskoud meertje op een zonnige zomerdag of kajakken over het grijsblauwe water met bergen vol sparren tot aan de horizon.