foto door Cindy Vallenga

Als grafisch vormgever laat ik mij graag inspireren door  ' the wild nature', Scandinavië , vintage + geometrische vormen. Vormgeving zonder al te veel poespas en in rustige kleuren.  Ik ontwerp voornamelijk voor kleine zelfstandigen met een voorliefde voor vintage - en /of ambachtelijke produkten, maar sta zeker open voor andere avontuurlijke samenwerkingen.

 

Mijn fotografiestijl laat zich het beste omschrijven als woodsy + moody.  Fotoshoots in het bos of met een mooie houten wand als achtergrond, alsof we in Scandinavië  zijn. Ik schuw wat wind en regen zeker niet, daar krijg je vaak de prachtigste foto's van.  

 

Ik woon samen met mijn lief, onze 2 kinderen + hond in een klein jaren 30 huisje in Amersfoort. Als het avontuur roept,  dan stappen we met z'n allen in onze oude blauwe kampeerbus en rijden we naar de mooiste plekjes in Scandinavië .

Je kunt ons niet blijer maken dan met koken op een vuurtje, zwemmen in een ijskoud meertje op een zonnige zomerdag of kajakken over het grijsblauwe water met bergen vol sparren tot aan de horizon.

 

Samen met Cindy V. vorm ik een fotografieduo onder de naam Met Liefde Fotografie. Onze stijlen vinden elkaar in het midden en samen op pad is natuurlijk ook best gezellig!

 


L E T ' S    C O N N E C T